Cover

FORBUDTE FILMER

FORBUDTE FILMER

Her kommer noe som var spennende på 80 tallet , er jo litt spennende ennå:)
Forbudte filmer og sensur av filmer var jo noe som var spennende den gang, så har funnet frem filmer som stod på forskjellige forbudslister.
Dette er de filmene som jeg har og som fantes på video i Norge den gangen. Noen av disse er utenlandske utgivelser, men de fantes også på videomarkedet den gangen.

Jeg har jo de fleste av filmene på disse listene, men flere av de er DVD og nyere VHS utgivelser, så de tar jeg ikke tatt med her.

Håper at dere finner dette litt spennende:)

 

2 thoughts on “FORBUDTE FILMER”

  1. Hei. Jeg vil si at dette er en kjempefin nettside med gamle VHS covere. Mange av coverene har jeg lett etter i årevis. Jeg fant endelig A Nightmare on Elm Street her. Tusen takk for at dere la ut den. Men jeg lurer på om dere kan legge ut det coveret i litt høyere oppløsning,så jeg kunne skrevet det ut 🙂

    Like

  2. Mange godbiter her 🙂 “Haikeren” ble så hardt klippet at den ble bortimot uforståelig. Drapet på kjæresten til hovedpersonen ble klippet helt vekk, hun forsvant bare ut av filmen uten noe videre forklaring!

    Husker godt det videovold hysteriet som ble pisket opp på midten av 80-tallet. Det var særlig en sosionom av et eller annet slag som til stadighet var i NRK og kom med skrekkhistorier om ødelagte ungdommer. Tror nesten han reiste rundt og holdt foredrag også 🙂

    Like

Comments are closed.