Blogg

Mine Esselte Filmer.

Her er noen bilder over min Esselte Og Video Trade samling, Er over 850 filmer. Legg også merke til plakaten fra Esselte, Med De 25 første filmene med norsk tekst, Denne er fra mai 1981. Filmene kom fra Juli 1981. 

4 thoughts on “Mine Esselte Filmer.”

 1. Artig side dette! Husker mange av disse coverene fra den lokale videosjappa 🙂
  Husker spesielt Esselte sin trailer samling med mange av de filmene som står på denne plakaten. På den lokale messa tidlig på 80-tallet stod denne klipp-videoen på kontinuerlig og viste ganske lange utdrag fra filmer som: gudfaren, jaws, battlestar galactica og smokey and the bandit foran en flokk måpende guttunger!
  Har du sett denne trailer- samlingen? Kan du evt. skaffe en kopi?

  Like

  1. Takk for det:)

   Alltid hyggelig med tilbakemeldinger:)

   Jeg Husker Disse Trailershowene med Esselte filmer, men jeg har dessverre ikke disse selv.

   Like

Comments are closed.