Cover

Cover: Star Wars

For en tid tilbake kom Star Wars filmene på Blu Ray. Slik så Coverne ut når
De kom ut på video i Norge i 1983, 1985 og 1986 (Alle Mayco)

2 thoughts on “Cover: Star Wars”

 1. Hei. Kunne du ha gjort meg en tjeneste? Jeg leide den originale Star Wars flerfoldige ganger i min barndom. Før filmen var det to trailere jeg syns så så spennende ut. Den ene var Planet of the Apes (68) , men den andre har jeg ikke sjans å huske. om du har den originale leieVHS’en: kunne du ha sjekket hvilken trailer det var?!

  Like

 2. Hei!

  Nå har jeg sjekket Star Wars Kassetten og der er 3 trailere totalt.
  Foran filmen var der Beneath the Planet of the Apes (1970), etter filmen var der to Capricorn one (1978) og Patton (1970)

  Håper at dette var til hjelp

  Hilsen Alf Harald Grønnestad

  Like

Comments are closed.